Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MÉDA: AZ 'ÉN' ÜGYEM!

 

Manapság (vagy mindig) ezt halljuk: "Engem ez nem érdekel." "Ez nem az Én ügyem." "Miért foglalkozzam másokkal?" "Ez nem az én asztalom!" Na, ez az. Itt a probléma. Gyökere. Azért tartunk itt, mert sokan még mindig így gondolkodnak. Nem látnak túl saját házuk kapuján. Pedig, minden mindennel összefügg. S akármennyire hihetetlen, mindenki mindenkivel (is) összefügg. Mindannyian a Föld nevű bolygó lakói vagyunk. Mindannyian ugyanazt a levegőt szívjuk. Ugyanazon Ég alatt élünk. Közös tudatmezőnk van. Egy helyről származunk. Tehát. Nincs különbség. Így az Én ügyem, a Te ügyed. A Te ügyed, az enyém.  

 

 

 

 

Nem véletlenül kerülnek Emberek az Életünkbe, látókörünkbe, mellénk. Mindennek oka van. Mindenkinek feladata van. Az ok elsősorban: a segítségnyújtás. Egymás felemelése, tanítása, biztatása. Fontos, hogy ne menjünk el Egymás mellett, s ne mondjuk azt: ez nem az én ügyem. De! Az enyém! Minden a MI, KÖZÖS ügyünk. Minden a saját, EGY-ÉN-i feladatunk. EGY-Én, azaz: mindenki. A közös nagy ÉN! :)

 

 

 

 

Szerintem, nem is tudjuk kivonni magunkat egymás "alól", egymás aurájából. Bármennyire is szeretnénk.....néha. Mindenki hat mindenkire. Még azok is, akikről nem is gondoljuk. Tőlük is rengeteg információt, energiát, tudást, érzéseket, gondolatokat veszünk át. "Nem is sejted, mennyire össze vagyunk kötve."  Lehet, hogy ez a gondolat sem "tisztán" az enyém. Lehet, hogy valaki másé is. Azaz: közös! :) A kollektív tudatmezőből sok minden áramlik, sokfelé. Tehát: minden alap - ügy. Egy helyről származó. Mindenkit érintő. Mert: mindenki tehet JÓT. Mindenki segíthet. Mindenki megválthat. Nem kell mindig egy bizonyos megváltóra várni. Mindenkiben megvan eme képesség. Azért vagyunk ennyien, hogy minél több, minél intenzívebb segítséget nyújthassunk Egymásnak. Mindannyian ugyanazt szeretnénk. Boldog, Békés Világot. Éppen ezért: minden közös. A cél azonos.

 

 

 

 

méda rb. heart        

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.