Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MÉDA: AZ ÉLET ÚGY VAN, HOGY JÓL VAN! :)

2014.12.23

 

"AZ ÉLET ÚGY VAN, HOGY JÓL VAN!"  :)  

RÁPOLTI BRIGITTA: MÉDA GONDOLATAI 

 

szem.jpg

 

 

 

"SOKAN KERESIK AZ ÉLET ÉRTELMÉT. SZERINTEM EZ NEM MÁS, MINT SZERETETET ADNI ÉS AZT ELFOGADNI. ELSŐ HALLÁSRA EGYSZERŰNEK TŰNHET A MEGFOGALMAZÁS, DE HA JOBBAN BELEGONDOLUNK, NEM AZ. EGYIK SEM. AZ ELFOGADÁST IS GYAKOROLNI KELL." méda (rápolti brigitta) 

 

 

"AZ AZ IGAZSÁG, HOGY AZ EMBEREK MINDIG ENERGIÁT KÉRNEK, KÖVETELNEK EGYMÁSTÓL. A PÉNZ ENERGIA, A SZERETET ENERGIA, A CSELEKVÉS ENERGIA, A TÖRŐDÉS ENERGIA, A MUNKA ENERGIA. MINDENKI EZEKET VÁRJA A MÁSIKTÓL, LESVE: KI MENNYIT AD? HOGYAN AD? AD-E EGYÁLTALÁN? EZEN ENERGIÁK KIERŐSZAKOLÁSÁVAL BÜNTETIK, MINŐSÍTIK, VAGY ÉPPEN ZSAROLJÁK EGYMÁST. PEDIG: A TISZTA ENERGIA NEM MÁS, MINT AZ ÖNVALÓ, AMELYET SENKITŐL SEM LEHET/SZABAD KIERŐSZAKOLNI. A TISZTA ENERGIÁNKAT CSAKIS ÖNSZÁNTUNKBÓL ADHATJUK, ÖNZETLENÜL, JÓT TÉVE VELE (A VILÁG JAVÁRA)." méda  (rápolti brigitta) 

 

 


"HA SZERENCSÉS VAGY, NEM AZT JELENTI, HOGY SOK PÉNZED VAN. A SZER EGYENLŐ ISTENNEL, TEHÁT HA SZERENCSÉS VAGY: ISTEN VELED VAN." méda  (rápolti brigitta) 

 

 

 

"LEGYÉL OLYAN, MINT A NAPRAFORGÓ! FORDULJ MINDIG A FÉNY FELÉ!" méda  (rápolti brigitta) 

 

 

 

"AMIKOR SZERELMESEK VAGYUNK EGY MÁSIK EMBERBE, AKKOR TULAJDONKÉPPEN ARRA AZ EGYSÉGRE VÁGYUNK, AMIT A KIVÁLASZTOTT EMBERREL SZERETNÉNK MEGÉLNI, MEGJELENÍTENI. EZ AZ EGYSÉG NEM MÁS, MINT AZ ISTEN, A LEGMAGASABB ENERGIA, REZONANCIA (más néven:SZERETET, SZER - ETET). ERGO NEM A MÁSIK EMBERRE VÁGYAKOZUNK (nem is szabad), hanem ISTENRE, AZAZ AZ EGYSÉG ÁLLAPOTÁRA. EHHEZ AZ ÉRZÉSHEZ VISZONT NEM SZÜKSÉGES EGY MÁSIK LÉNY, HISZEN ISTENT, AZ EGYSÉGET ÖNMAGUNKBAN IS MEGTALÁLHATJUK. ÍGY LEHET BOLDOG EGY LÁTSZÓLAG EGYEDÜLÁLLÓ EMBER, AKI NEM EGYEDÜLÁLLÓ, HISZEN ISTENNEL, AZ EGYSÉGGEL ÉL!"  méda (rápoltibrigitta) 

 

 

 

"MINDENBE TEGYÉL SZERETETET, S MEGVÁLTOZIK. JÓVÁ ÉRIK. MINT EGY ÉTEL, AMIKOR CUKROT RAKSZ BELE."  méda, író  (rápolti brigitta) 

 

 

 

"MIÉRT SAJNÁLUNK AZÉRT EGY EMBERT, MERT KEVÉS ANYAGI JÓVAL RENDELKEZIK? S MIÉRT ISTENÍTÜNK EGY MÁSIKAT, AKINEK SOK VAN? TÉNYLEG AZ A SZEGÉNY, AKINEK KEVÉS MATÉRIÁJA VAN, S GAZDAG, AKINEK SOK? S HA HOLNAP VÁLTOZIK A SZEREP? MIT MONDUNK AKKOR?"  (rápolti brigitta) 

 

 

 

"EGY EMBERRE ÁLTALÁBAN AKKOR MONDJÁK, HOGY SIKERES, HA MÁSOKAT LEGYŐZVE DIADALMAT ARAT, HA RENGETEG ANYAGI DOLGOT BIRTOKOL, VAGY HA OLYAN POZÍCIÓT ÉR EL, AMI NEM A SAJÁTJA. DE EZ NEM SIKER, HANEM FÖLÉNY. FÖLÉNY MÁSOKKAL SZEMBEN. EZ ISTEN SZÁMÁRA NEM KEGYES." méda (rápoltibrigitta)

 

 

 


"A SZERELEM ADDIG TART, AMÍG MEGSZERELEM." (Azaz téged általam, magamat általad teszem jobbá.) MINDEN MÁS: ILLÚZIÓ.  méda (rápoltibrigitta)

 

 

 

"AZ ÉLET ÚGY VAN, HOGY JÓL VAN!" méda  (rápolti brigitta) 

 


"A SZERETET SOHA NEM TÉVEDÉS. SZERETETÉRT NEM KÉREK BOCSÁNATOT. NEM SZÉGYENKEZEM. TITKOLNI SEM AKAROM. NEM KÖVEZHETNEK MEG ÉRTE. A SZERETET ISTEN MŰVE. AZ Ő AJÁNDÉKA. ADOMÁNY. ÉLETMENTŐ. A SZERETET MINDIG JÓKOR ÉRKEZIK. MINDIG." méda (rápolti brigitta) 

 

 

"A SZENT (szó) AZT JELENTI: MAKULÁTLAN, MAGAS REZGÉSSZINTEN LÉVŐ, TISZTA ENERGIÁVAL, ISTENI ÁLDÁSSAL (SZER - ETETTEL) RENDELKEZŐ." méda  (rápolti brigitta) 

 

 

 

 

"A SÉRTŐDÉS AZ EGO SZÜLEMÉNYE. A HELYES REAKCIÓ PEDIG A SZÍVEDÉ." méda  (rápolti brigitta) 

 

 

 

A "ha megdobnak kővel, dobj vissza kenyérrel" azt jelenti: ha megbántanak, vagy megtaposnak lelkileg, mindig tudd azt mondani viszonzásként: SZERETLEK! Ez a szó CSODÁKRA képes.  méda  (rápolti brigitta) 

 

 


"AZ EMBER MINDIG AKAR VALAMIT, S EZÉRT AGGÓDIK. HA NEM AKARNA, CSAK SZEMLÉLNE, NYUGODTABB LENNE AZ ÉLETE." méda  (rápolti brigitta) 

 

 

 


"A SZERETET AZÉRT ERŐSEBB A GYŰLÖLETNÉL, MERT A SZERETET ISTENTŐL, MÍG A GYŰLÖLET EMBERTŐL VALÓ." méda  (rápolti brigitta) 

 

 

Rápolti Brigitta, MÉDA 

2014, TATA 

Damai Magazin 

headline.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.