Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MÉDA: AZ IGAZI TÜKÖR - IKERLÉLEK(ÉLET)

 

 

 

Hogy milyen az ikerlelkek Élete? smiley Egészen különleges...........

 

 

 

 

Több könyvet, cikket is elolvastam már az ikerlelkek életéről, találkozásáról, feladatáról. Akkor még nem sejtettem (nem emlékeztem rá), hogy egyszer én is megtalálom a "férfi megfelelőmet". Fél évvel ezelőtt "gyanús lett" nekem valaki. smiley Valaki, akit korábban is láttam már itt-ott, s amikor megláttam, mindig csak ennyit mondtam: "ha férfinek születek, Ő vagyok." Nem olyan, mint Ő, hanem Ő. Szó szerint. De valahogyan ennyiben is maradtam (magamban ezzel a ténnyel:), s tettem a dolgomat. Aztán tavaly télen kaptam egy jelet. Álmot. Ő jelzett benne. Nagyon furcsa volt, mert nem tudtam, honnan jött ez az üzenet. Tisztán láttam az arcát, tudtam, ki Ő. Akkor még nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, bár éreztem, nem hétköznapi jel volt. :) Tudni kell róla, hogy Ő ismert és elismert művész, alkotó. Sok fotó, riport található róla az Interneten. Ezeket korábban nem láttam. De most (valamiért:) mindig elém került az arca. S tudjátok, mit vettem észre? Ugyanúgy grimaszol, ugyanúgy mozog, beszél, öltözködik, érez, mint Én. Ugyanaz a szakmája, "hobbija", kedvenc dolgai, gyermekkora, felnőttkori viszontagságai, annak alakulása, szenvedélye, öröme, bánata, humora, mozdulatai, LELKE, mint az enyém. Ugyanúgy ír, azokat a szavakat használja, ugyanolyan hangsúllyal, témaérzékenységgel......... és még sorolhatnám. Hihetetlen. :)

 

 

 

 

 

 

 

meda-szemben-onmagam.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Persze, sok idő kellett ahhoz, hogy minden filmjét, fényképét végignézzem, s megtaláljam hozzá a "női megfelelőjét", azaz amit én képviselek ebben a testben. Emlékeztem rá, hogy ilyen fotóm nekem is van valahol. Hogy ugyanolyan grimaszt, mozdulatot, érzést "csinálok" én is! :)) A bennem élő másik léleklenyomat, energia, ami EGY, de két testben valósul meg. :) Amikor egymás mellé illesztettem a fotóinkat, nem hittem a szememnek. Ikrek! :) Teljesen egyformák! Nem csak nekem, a hozzátartozóimnak, kedves ismerőseimnek is nagy meglepetést okozott. S mivel mindannyian tudatosak, magas szinten vannak spirituálisan, rögtön tudták, miről beszélek. :) Nem csak tudták, sokat segítettek nekem abban, hogyan kezeljem az egész helyzetet, érzést. KÖSZÖNÖM NEKTEK, NEKIK! heart smiley

 

 

 

 

 

 

meda-lelekcsaladfa.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Amit szeretnék Nektek elmondani az IKERLELKEKRŐL, a saját tapasztalatom által, az az, hogy az IKERLELKED megjelenése az Életedben, elsősorban, FELADAT. Azért jelenik meg a másik feled (amit én egésznek hívok:), mert dolgotok van egymással. Fontos dolgotok! TÜKRÖT tartotok a másiknak. Megmutatjátok, hol kell még fejlődnötök. smiley Nem hiába bújtunk férfi-női testbe. Az ikerlelkek nem hiába különböző neműek. AMI FONTOS! Nem azért van így, mert mindenképpen EGY SZERELMES PÁRT kell alkotniuk. Nem, nem kell. Inkább, azt az energiát, ami bennük van, egy síkra kell hozni, emelni. S ez bármiben megvalósulhat. "Nem feltétlenül az ágyban." Lehet közös munka, közös karitatív tevékenység (ez is a fő célja  az ikerlelkek létezésének), Barátság, bármi....... nem ez a lényeg. Hanem a tény, hogy VAN. Ilyen is van. Csodás dolog a teremtés! Csodás az ISTEN INTELLIGENCIÁJA, FANTÁZIÁJA. Miket ki nem talál? wink

 

 

 

 

 

 

 

meda-te-bennem.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Ami még fontos, a nemiség kérdése. Az ikerlelkek, ahogyan írtam, két testben élnek - női és férfi princípium, női és férfi jegyek, külső. De! S ez a legfontosabb! Mivel sok dolgot vesznek át egymástól, ezért néha túltenghet egyik a másikban. :) Én abszolút érzem, hogy Ő mikor "több bennem", mikor van bennem több férfi energia, mint benne. "Bocsánat Robi, ha néha túl sokat szívok el Tőled!" smiley  S azt is látom, amikor "Én tengek benne túl". :) Akkor még inkább úgy viselkedik, öltözködik, mint Én! laugh Csodálatos. Ez majdnem olyan, mint amikor egy szülő látja önmagát a gyermekében. LÁTOM MAGAMAT BENNE, S ŐT MAGAMBAN. Mi úgy öltözködünk egyformán, hogy nem vagyunk egy helyen, nem együtt választjuk ki ruhadarabjainkat . :) Úgy rendeljük ugyanazt a kedvenc ételt, vagy italt, hogy nem egy étteremben ülünk. Úgy érzünk, hogy "nem látjuk egymást" fizikai szemmel, s még sorolhatnám. :) 

 

 

 

 

 

 

 

meda-tukor-vagyok.jpg

 

 

 

 

 

 

 

A lényeg: a kiegyenlítődés. AZ EGYSÉG. ÖSSZHANG. Hogy ne tengjünk túl a másikban. Hogy mindenki a saját minőségében élhessen. Ez a feladat. Egymás segítése. Ha találkozol az ikerlelkeddel, elfogadod, ezáltal magadat is. Mert tudod, Ő pont olyan, mint Te. Tudod, ismered. Én pontosan tudtam, hogy Ő milyen. Nekem Ő úgy JÓ, ahogyan van. Mert, belőlem is van benne....... smiley mert tudom, ha férfinek születek, Ő vagyok. S akkor nekem kellene átélnem mindazt, amit most Ő átél........ és fordítva. S valahol, én is ugyanazt élem........ igen, nem tudjuk magunkat kivonni ebből, nem tudjuk kivonni magunkat a másikból. Nem is akarom. :) Vállalni szeretném a felelősséget. TÜKÖRBE AKAROK nézni! Az Én, az Ő, a Mi tükrünkbe. :) Ami EGY. Látni akarom, hogy ki is vagyok valójában. Hogy Önmagamat és másokat se áltassak, s hogy még jobban LÁSSAK mindent magam körül! :)  

 

 

 

 

 

 

meda-lelkek-ismerik-fel.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az ikerlelked elsősorban ÖNMAGADRA tanít. MEGTANÍTJA, milyen vagy: TE!!

 

 

 

 

 

Aztán jöhet a másik, azaz Ő.

 

 

 

 

S végül: a MI!

 

 

 

 

 

A mi................... 

 

 

 

 

 

 

 

 

meda-lelek-emlekszik.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

méda heart

rápolti brigitta

damailogo.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.