Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MÉDA: CSODATÜKÖR - NEM MESE...

 

Annyira örülök annak, hogy az Ember mindig változik. Hogy semmi sem állandó. Milyen unalmas lenne........ Így tudhatjuk meg igazán, kik azok, akik mindig mellettünk voltak-vannak, s kik azok, akik soha. Ha szeretünk valakit, végigkísérjük a fejlődése útján. Elfogadjuk a változásait. Örülünk neki. Hiszen: mindenkinek van. Ezért vagyunk itt, hogy tanuljunk, fejlődjünk. :) Nem maradhatunk olyanok, mint ahogyan megszülettünk. A testünk is nő, fejlődik, változik. Akkor a szellemünk, a tudatunk miért ne tehetné ugyanezt? :) Az út maga: a fejlődés. Ezt hívjuk Létezésnek. 

 

 

 

 

 

 

Most, amikor egészen új Élethelyzetekbe kerülök (mert akartam:), megmutatkozik, "kibukik", ki hogyan viszonyul hozzám, azaz Önmagához. Mert TÜKÖR vagyok. :)  Mindannyian Tükröt mutatunk a másiknak.  S ez jó. Ez Csoda. Mert annyi mindent megtudhatunk a belső Világunkról. Annyi felfedezni vágyó érzés, gondolat, szerep, vágy, félelem van bennünk, melyről nem is tudunk. :) Ezért jó, ha új Élethelyzetek, új Emberek kerülnek mellénk, a környezetünkbe, auránkba, mert segítenek továbblendülni Önnön magunk kicsiny szegletén. :)

 

 

 

 

 

 

Csodálatos ez a BELSŐ TÜKÖR. S talán nem véletlen (tudjuk, olyan nincs:), hogy az első kis novellámnak ezt a címet adtam, 14 évesen: A Tükör. Az sem, hogy 24-25 évesen a Belső Tükör című művészeti magazint forgattuk, több mint egy évig, Tatabányán, a Közösségi Televízió nézőinek. :) Mára - most hogy eltelt több mint 10 év -  sok mindent megértettem ebből. Akkor, amikor egészen más irányokba indultam el. Mégis ugyanoda. Az Ember mindig ugyanoda jut. :) 

 

 

 

 

 

 

 

Ha valaki melletted van, mindig ott volt. Ha nincs, soha nem volt: őszintén - lélekkel. Mert tudjuk, nem feltétlenül kell (nem mindig lehet) fizikailag is ott lenni, hogy a másikkal legyünk. Persze, az a cél, hogy ne így legyen, de vannak olyan Élethelyzetek, amikor úgy tudunk támogatni valakit: erővel, hittel, odafigyeléssel, ha lelki, szellemi úton adjuk át mindezt. Ez is Szép dolog. Szóval, a változások mindig megmutatják: hol tartok Én, hol tart a másik? Velem szemben, s Önmagával szemben. Kölcsönös Tükör. :) Közös tükröt tartunk Egymásnak. :) Jó belenézni ebbe a TÜKÖRBE! :) Ajándék. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

méda heart

rápolti brigitta

damai-logouj.jpg

          

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.