Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MÉDA: ÉBREDÉS JELEI - NEKED

MÉDA: ÉBREDÉS JELEI  - NEKED! :))) 

 

ÉBREDÉS, FELEMELKEDÉS, ÚJJÁSZÜLETÉS, REZGÉSSZINT-EMELKEDÉS, TUDATVÁLTÁS, MEGVILÁGOSODÁS, EMLÉKEZÉS, MEGTISZTULÁS, ÖNVALÓVAL VALÓ TALÁLKOZÁS, RÉGI ENERGIÁK KICSERÉLŐDÉSE ÚJAKRA......SOKFÉLEKÉPPEN HÍVHATJUK AZT AZ ÁLLAPOTOT, AMELYRE SOKAN VÁGYNAK. AZ ODÁIG VEZETŐ ÚT AZONBAN HOSSZÚ ÉS VISZONTAGSÁGOS, DE SEMMIKÉPPEN SEM LEHETETLEN. ERŐLTETNI AZONBAN FELESLEGES. NEM MŰKÖDIK.

 

A JELEK VISZONT EGYÉRTELMŰEK, HA MÁR OTT VAGY. LEÍROM SAJÁT TAPASZTALATOMAT.  EZT FOGOD ÉREZNI, AMIKOR FELÉBREDTÉL:  :)   

 

 

- EGYRE GYAKRABBAN KAPCSOLOD KI A TELEVÍZIÓT (VAGY BE SEM KAPCSOLOD), MERT TUDOD, HOGY MÉRGEZED VELE MAGAD (TISZTELET AZ ÉPÍTŐ, GYÓGYÍTÓ JELLEGŰ MŰSOROKNAK). NEM ÉRDEKELNEK A BUTA MŰSOROK, SOROZATOK, NEM TUDSZ AZ IDIÓTA FILMEKEN NEVETNI. AZ ERŐSZAKOT, A BÁNTÁST ELUTASÍTOD. HÍRADÓT SEM NÉZEL. 

 

 

- A REKLÁMOK MÁR NEM ÉRINTENEK MEG. TUDOD, HOGY SEMMI SEM ÚGY IGAZ, AHOGYAN LÁTSZIK, AHOGYAN ELÉD TESZIK. NEM TUDNAK MÁR VELE BEFOLYÁSOLNI, MANIPULÁLNI. SZERÉNYEBBEN KÖLTEKEZEL, MINT EDDIG, S CSAK AZT VESZED MEG, AMIRE VALÓBAN SZÜKSÉGED VAN. EZEN CIKKEK KIVÁLASZTÁSÁHOZ AZ ÉRZÉKEDRE HAGYATKOZOL, NEM ARRA, AMIT A MÉDIÁBAN LÁTSZ. 

 

 

- TUDOD, HOGY A SZELLEMI GYARAPODÁS SOKKAL FONTOSABB, MINT AZ ANYAGI JÓLÉT. MÁR NEM FOG ZAVARNI, HA NINCS MEG MINDENED. KEVÉSSEL IS BEÉRED. SŐT! MINÉL KEVESEBB TÁRGY VESZ KÖRÜL, ANNÁL TÖBBNEK, SZEBBNEK ÉRTÉKELED ŐKET. :)   

 

 

 

- NEM AKARSZ MÁR SENKINEK MEGFELELNI. NEM AKARSZ TETSZENI. SZERETED ÖNMAGADAT. ELFOGADOD. NEM ÉRDEKEL, HOGY KI MIT MOND RÓLAD. MEG SEM SÉRTŐDSZ, HA MEGPRÓBÁLNAK MEGBÁNTANI. SŐT! SZERETET VAGY KÉPES FELÉJÜK KÜLDENI, VÁLASZKÉNT.  :)  

 

 

 

- MEGVÁLTOZIK AZ ÉTKEZÉSI SZOKÁSOD. EGYÁLTALÁN NEM, VAGY KEVESEBB HÚST ÉS ÁLLATI EREDETŰ ÉTELEKET FOGYASZTASZ. FELFOGOD, HOGY ÉLŐLÉNYEKET PUSZTÍTASZ EZZEL.  SOKKAL TÖBB TISZTA VIZET ISZOL. NINCS SZÜKSÉGED A CUKORRA, CUKROS, ÉDES SZIRUPOKRA, ÍZFOKOZÓRA, MŰÉTELEKRE. KERESED AZ IGAZIT, AMIT A TERMÉSZET AD NEKED. ZÖLDSÉG-GYÜMÖLCS, MINÉL FRISSEBB ÁLLAPOTBAN. MAGVAKRA, CSÍRÁKRA, SALÁTÁKRA VÁGYSZ, AKÁR NYERS KOSZTRA. TUDOD, HOGY A MAGAS HŐFOKON VALÓ SÜTÉS-FŐZÉS RONCSOLJA AZ ÉLŐ ÉTELEK MINŐSÉGÉT. VÁGYSZ A LÉDÚS, A TERMÉSZETKÖZELI ÉTKEZÉSRE, A PARADICSOMI ÁLLAPOTRA. :)    

 

 

- NEM FOGYASZTASZ ALKOHOLT, KÁVÉT, CIGARETTÁT, MERT NINCS (!!!) RÁ SZÜKSÉGED. EGYETLEN FÜGGŐSÉGED AZ ISTEN, S AZ Ő TISZTA, ŐSZINTE SZERETETE. MIVEL BELÜL NAGYON GAZDAG VAGY, NEM KELL MÁR SEMMILYEN PÓTSZER, AMIVEL BÁRMIT IS HELYETTESÍTESZ.  :))) 

 

 

- NINCS SZÜKSÉGED TÖBBÉ A BULIKRA, AZ ESTI SZÓRAKOZÁSRA. MÁR FURCSÁN NÉZED AZOKAT, AKIK ÉJFÉLKOR ELINDULNAK DORBÉZOLNI, S SAJNÁLOD ŐKET, HOGY AZ EGÉSZSÉGÜKET ROMBOLJÁK VELE. TE OLVASOL, MEDITÁLSZ, ALSZOL, CSENDBEN VAGY, AKKOR IS, HA KÖRÜLÖTTED MINDENKI ELMENT. NEM FOG ÉRDEKELNI. MOSOLYOGSZ MAGADBAN, S HIHETETLENÜL BOLDOG VAGY! :)  

 

 

- UGYANÍGY AZ "ERŐLTETETT" ÜNNEPEK SEM ÉRDEKELNEK TÖBBÉ. TUDOD, HOGY MINDEN NAP ÜNNEP, MINDEN NAP AJÁNDÉK. TÁRGYAKAT MÁR NEM VESZEL AJÁNDÉKBA SENKINEK. HELYETTE SZERETETET ADSZ, POZITÍV ENERGIÁT, IDŐT MAGADBÓL. SZENTSÉGET. :) 

 

 

- MEGVÁLTOZIK KÖRÜLÖTTED A CSALÁDI, BARÁTI TÁRSASÁGOD, AZ ISMERŐSÖK. MÁR MÁSOKAT VONZOL BE. A RÉGIEK NEM ÉRTENEK TÉGED, TE PEDIG NEM TUDSZ MÁR MIRŐL BESZÉLGETNI VELÜK. FONTOS, HOGY EZÉRT SOHA, SENKIRE NEM SZABAD HARAGUDNI, SEM LENÉZNI, HA MÉG NEM TART OTT, AHOL TE. KÖSZÖND MEG ALÁZATTAL ISTENNEK, HOGY TE MÁR ELJUTOTTÁL ODA - AZ Ő SEGÍTSÉGÉVEL. TUDOD, HOGY MINDENT NEKI KÖSZÖNHETSZ. :)   

 

 

 

- ÚGY ÉRZED, ÁLLANDÓAN TANULNOD, OLVASNOD KELL MAGASABB ENERGIÁJÚ INFORMÁCIÓKAT. TULAJDONKÉPPEN NEM IS ÉRDEKEL MÁR MÁS, CSAK AZ ÉLET TÖRVÉNYSZERŰSÉGEIVEL, SZÉPSÉGÉVEL, REJTÉLYÉVEL KAPCSOLATOS DOLGOK. ÚGY ÉRZED, HOGY ÉHES VAGY. SZÜNTELENÜL. EGÉSZSÉGES SZELLEMI TÁPLÁLÉKRA VÁGYSZ. KERESED EZEKET A FÓRUMOKAT, ELŐADÁSOKAT, TÁRSAKAT, KÖNYVEKET, HANGANYAGOKAT.  S MEG IS TALÁLOD ŐKET! :) EGYMÁSRA TALÁLTOK! CSAK MINDIG FIGYELJ A MEGÉRZÉSEDRE! HIGGY NEKI, HIGGY MAGADBAN. HA LEESIK ELÉD EGY KÖNYV, VEDD FEL. AZ A TIÉD. OLVASS! TANULJ! A SEMMIBŐL BUKKANNAK FEL  EMBEREK, AKINEK LEHET, HOGY CSAK EGY JÓ MONDATUK LESZ, DE AZ ÉLETEDET VÁLTOZTATJÁK MEG. :) ÉREZNI FOGOD, HOGY KIVEL VAN DOLGOD, S AZT IS, HOGY KIVEL NINCS. 

 

 

 

- A TERMÉSZETRE EZUTÁN MÁSKÉPPEN TEKINTESZ. ÉSZREVESZED A FÁKAT, A VIRÁGOKAT, A CSODÁS NÖVÉNYEKET, S ESZED ÁGÁBA SINCS LETÉPNI, MEGCSONKÍTANI  ŐKET. TUDOD, HOGY ISTEN ALKOTÁSAI, TEREMTMÉNYEI, ÉRZŐ LÉNYEK. MEGCSODÁLOD ŐKET, ESETLEG LEFOTÓZOD, DE NEM TÉPED LE. SOHA TÖBBÉ. A FÁKAT IS SZERETED, TISZTELETTEL NÉZEL RÁJUK. LÁTOD, HOGY MILYEN MAGASAK, SZILÁRDAK, MILYEN MÉLY GYÖKEREIK VANNAK, S HOGY MILYEN SOK IDŐJÁRÁSI VISZONTAGSÁGOT  TÚLÉLTEK MÁR. ÉN SZERETEM A FÁKAT! :) 

 

 

- AZ ÁLLATOK BARÁTAIVÁ VÁLSZ. BENNÜK IS ISTEN SZERETETÉT VÉLED. TUDOD, HOGY MINDEN EGY. NEKIK IS UGYANOLYAN JOGUK VAN AZ ÉLETHEZ, MINT MINDENKINEK. MINT MINDEN ÉLŐLÉNYNEK. MÉG EGY LEGYET SEM CSAPSZ LE TÖBBÉ, HANEM KISEGÍTED ŐT A SZABADBA. HADD REPÜLJÖN. NE BÁNTSD ŐKET!! :) 

 

 

 

- KEVESEBB DOLOGGAL AKAROD ELTAKARNI MAGAD. A HÖLGYEK NEM HORDANAK MÁR ÉKSZEREKET, NEM ÉRZIK FONTOSNAK, HOGY BEFESSÉK A HAJUKAT, HOGY "AGYONSMINKELJÉK" AZ ARCUKAT. ÉSZREVESZED, HOGY MILYEN SZÉP VAGY NÉLKÜLÜK. MÁR A TERMÉSZETESSÉG LESZ A SZÉPSÉG SZÁMODRA. NEM KÖLTESZ DRÁGA ÉS CSILLOGÓ RUHÁKRA. AZ EGYSZERŰ NAGYSZERŰSÉG HÍVE VAGY. NEM AKARSZ KITŰNNI. BELÜLRŐL FIGYELED MAGAD. TÖBBET MOSOLYOGSZ A TÜKÖRBEN. DE JÓ!!! :) 

 

 

- ÉRZED, HOGY NEM TUDSZ TÖBBÉ MÁS AKARATA SZERINT ÉLNI, CSAKIS ISTEN AKARATA SZERINT. ÖSZTÖNÖSEN TUDOD MAJD, HOGY MELYEK A JÓ CSELEKEDETEK. NEM TUDSZ TÖBBÉ BEÁLLNI A SORBA. ILYENKOR OTTHAGYHATOD A MUNKAHELYEDET, MÉG AKKOR IS, HA NEM TUDOD, HOGY MIBŐL FOGSZ MEGÉLNI. DE NEM TÖRŐDSZ VELE, MERT NEM TUDSZ TÖBBÉ RABSZOLGAKÉNT ÉLNI. TUDOD ÉS HISZED, HOGY ISTEN MINDIG SEGÍT NEKED. OLYAN DOLOGGAL SZERETNÉL FOGLALKOZNI, AMIVEL JÓT ADHATSZ AZ EMBERISÉGNEK, A FÖLDNEK, A VILÁGNAK. :))

 

 

- MEGÉRTED, HOGY NEM VAGY TÖKÉLETES. ELFOGADOD A HIBÁIDAT, BÁR ÉN INKÁBB ÚTKERESÉSNEK HÍVOM. SOKAT KÉRDEZEL, KUTAKODSZ, S SZERETSZ. :))  

 

 

- NEM FÜGGSZ TÖBBÉ A PÁRKAPCSOLATTÓL. EGYEDÜL IS TÖKÉLETESEN MEGVAGY. BOLDOG VAGY! :) NEM AKARSZ MINDENÁRON MAGAD MELLÉ VALAKIT. S, HA MEGTALÁLOD A TÁRSAD, MÁR AKKOR SEM ÚGY NÉZEL RÁ, MINT KORÁBBAN. NEM VÁRSZ EL TŐLE SEMMIT. ELFOGADOD. A SZEXUALITÁS SEM LESZ FONTOS SZÁMODRA. NEM EZÉRT SZERETNÉL TÁRSAT MAGADNAK. CSUPÁN AZ ÖNZETLEN SZERETETÉRT. MÉG AKKOR IS, HA CSAK MESSZIRŐL FIGYELHETED ŐT. NEM HARAGSZOL RÁ, HA NINCS VELED. ÍGY IS SZERETED. :) MEGÉRTED, HOGY KÉT EMBER AKKOR KERÜL EGY ÚTRA, HA KÖZÖS ÜGYÜK, KÖZÖS DOLGUK VAN. FONTOS EZT TUDNI! TANÍTJÁTOK EGYMÁST, S KÖZÖSEN MÉG SZEBB ÉS JOBB DOLGOT TUDTOK MAJD ADNI A VILÁGNAK! KÖSZÖND MEG! :) 

 

 

-  FOKOZÓDIK A BELSŐ BESZÉD, ÖRÖM, BOLDOGSÁG, MOSOLY. BOLDOG VAGY, BÁRMI IS TÖRTÉNJEN. TÖBBET ELMÉLKEDSZ, MEDITÁLSZ. MÁR NEM CSAK ÖNMAGADÉRT, HANEM AZ EGÉSZ VILÁGÉRT IMÁDKOZOL. :)  MINDEN EMBERNEK JÓT, BOLDOGSÁGOT, EGÉSZSÉGET KÍVÁNSZ, MINDEN ELALVÁS ELŐTT.  NEM AZÉRT SEGÍTESZ, HOGY MEGVEREGESSÉK A VÁLLADAT. NÉVTELENÜL IS  MEGTESZED. S EZ ÍGY HELYES. NE TOLD MAGAD ELŐTÉRBE! ADJ, DE NE VÁRJ ÉRTE SEMMIT CSERÉBE! :) KÖSZÖND MEG, HOGY ADHATSZ, HOGY KÉPES VAGY RÁ! :))) 

 

 

 

- MINDENÉRT HÁLÁT ADSZ. SEMMIT SEM VESZEL TERMÉSZETESNEK, HOGY VAN. TUDOD, HOGY MINDENT ISTENNEK KÖSZÖNHETSZ. HÁLÁT ADSZ EGY FALAT KENYÉRÉRT, MÉG AKKOR IS, HA NINCS RAJTA SEMMI. KALÁCSNAK ÉRZED AZ ÍZÉT. A VÍZNEK PEDIG MENNYEI ÍZE LESZ. :) ÖRÜLSZ EGY POHÁR VÍZNEK, KINCSKÉNT TEKINTESZ RÁ. HÁLÁT ADSZ A LEVEGŐÉRT, A NAPSÜTÉSÉRT, A MADARAKÉRT, A FÁKÉRT, AZ ÉLETÉRT, A MELEGÉRT, A CSILLOGÓ VÍZTÜKÖRÉRT, S LÁTOD, HOGY MILYEN CSODÁLATOS ALKOTÁS. TUDOD, HOGY MINDEN ISTEN MŰVE, AKI A LEGFENSŐBB, LEGNAGYSZERŰBB ALKOTÓ. CSODÁS VILÁGOT ADOTT SZÁMUNKRA. LÉGY HÁLÁS!! :))) 

 

 

- A FÖLD NEVŰ BOLYGÓRA IS ÉLŐLÉNYKÉNT TEKINTESZ. SEGÍTED ŐT! NEM SZEMETELSZ. SZERETETTEL GONDOLSZ RÁ. Ő A TE OTTHONOD! :))) 

 

   

 

- TUDOD (S EZ NAGYON FONTOS), HOGY A ROSSZ NEM ISTENTŐL SZÁRMAZIK. NEM HARAGSZOL RÁ SEMMIÉRT. SZERETED ŐT, MERT TUDOD, HOGY Ő CSAK JÓT AD NEKED, S MINDIG MELLETTED VAN. :)  

 

 

- A SZÁMODRA NEGATÍV ÉLMÉNYEKBŐL KÉPES VAGY TANULNI, S AZOKAT ÖNMAGAD, SŐT MÁSOK HASZNÁRA FORDÍTANI! :) ÉPÍTKEZEL BELŐLÜK. FEJLŐDSZ. A HÁTRÁNYBÓL ELŐNYT KOVÁCSOLSZ. NEM TŐR MEG SEMMI, MERT HALADSZ AZ UTADON. BÁRMI IS ÉR, FELÁLLSZ! ÚJRA FELÁLLSZ ÉS MOSOLYOGSZ! MÉSZ! :) 

 

 

- RÁJÖSSZ, HOGY MINDEN TÜKÖR. MINDEN BELŐLED INDUL KI. SENKIT SEM HIBÁZTATSZ TÖBBÉ AZ ÉLETED BUKTATÓIÉRT, VISELKEDÉSÉÉRT, MERT TUDOD, HOGY MINDENT TE MAGAD TEREMTETTÉL. NEM BÁNTOD EMIATT MAGAD, HANEM BOCSÁNATOT KÉRSZ, S SZERETED, AZT, AKI VAGY. SZERETNED KELL ÖNMAGADAT! :)) 

 

 

- TUDOD, HOGY MINDEN EGY. HOGY NINCS HALÁL, S HOGY  A TESTED OLYAN, MINT EGY RUHA, AMELYET MINDIG ÚJRA ÉS ÚJRA FELVESZEL, AHÁNYSZOR ÚJRASZÜLETSZ. ISMERNI FOGOD A DOLGODAT. TUDNI FOGOD, HOGY MI A FELADATOD EBBEN AZ ÉLETEDBEN. EMLÉKSZEL. MÁR EMLÉKSZEL A SZERZŐDÉSRE, AMELYET TE MAGAD ÍRTÁL. S NEM CSAK EMLÉKSZEL, CSELEKSZEL IS. TESZED A DOLGOD, AMIÉRT ITT VAGY. 

 

- TUDOD, HOGY ISTEN GYERMEKE VAGY, S AZT IS, HOGY MINDENKI AZ. MINDENKI A TESTVÉRED. MINDENKI UGYANONNAN JÖTT. NINCS KÜLÖNBSÉG. MEGLÁTOD AZ EMBEREKBEN AZ ISTENI LÉNYÜKET, ISTEN SZERETETÉT. ALÁZATTAL ÉS TISZTELETTEL BÁNSZ VELÜK, MERT TUDOD, HOGY ŐK IS ISTEN ALKOTÁSAI, TEREMTMÉNYEI. ÚGY, AHOGYAN  MINDEN. EZ NAGYON FONTOS! EZT SOHA NEM FELEJTSD EL! GYAKOROLJ ÖNURALMAT! LEGYÉL TÖBBET CSENDBEN! FIGYELJ! SZERESS!  

 

:) ÚGY VAN! 

 

méda, 2015 

rápolti brigitta

 

damailogo.jpg

  

 

 

 

 

-

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.