Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MÉDA: HA BENT VAN, NINCS KIN(T)

 

 

 

 

"Nincs kint. BENT van. Minden Bennünk létezik. Minden "mi" vagyunk. Minden a MI világunk. A kint csupán illúzió." méda

 

 

 

 

 

 

 

Amíg azt hisszük, minden rajtunk kívül létezik, és semmi sem bennünk, nem fogjuk megérteni, mi miért történik velünk. Nem értjük meg a körülöttünk = Bennünk élő Világot, így felelősséget sem tudunk vállalni Önmagunkért, másokért. Amíg nem látjuk, minden történés okozói mi magunk, azaz: "ÉN" vagyok, addig sokat fogunk szenvedni a bennünk lévő megválaszolatlan kérdésektől.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

meda-fent-van--bent-van.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Könnyebb úgy megérteni, ha egyszerűen elfogadjuk: minden és mindenki Tükör, aki szembejön velünk. Minden és mindenki "ÉN" vagyok. Nincs más. Minden Ember, szituáció, történés: belőlem, bennem fakad, mindent ÉN akarok úgy, ahogyan. Ha szép dolgok érnek, én akartam. Ha fájdalom, azt is. Ha megszeretnek, magamat szeretem. Ha elhagynak, én tettem magammal. Nincs egymásra mutogatás. Nincs hárítás. ÉN vagyok minden és mindenki okozója.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

meda-szembejon-veled-te-vagy.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bocsánatot kérhetünk magunktól a sok fájdalomért. Amit Önmagunknak okoztunk. Bocsássunk meg azért, hogy bántottuk az ÉN-t. Akit most hibáztatsz másban, az is Te vagy. A másik, aki nem más, hanem Te, csupán elvállalta az általad(!) ráírt szerepet. Te akartad, hogy így legyen. Te akartad, hogy ezt tegye. Te írtad meg: Őt, így. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

meda-magad-vagyok-magam.jpg   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mindent azért teszünk úgy, ahogyan, mert POFONOKAT szeretnénk kapni. Nem, ne! Ne csóváld a fejed! Te is akartad! Mindenki akarja a nehézségeket. Különben nem fejlődnénk. Csupán egy helyben állnánk. Az Élet azonban változás. Folyton-folyvást. Befogadás, elengedés = haladás. Ebből tanulunk. Ezért lehetünk azok, AKIK. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

meda-az-aki.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha egy tömeggel történik ugyanaz a szituáció, akkor az egész tömeg kollektív tudatalattijában van ugyanaz (hasonló) elgondolás. Akik a tömeg tagjai, mindannyian "azt" akarták. Ezért vannak egy helyen. :)  Mert akkor és ott, mindannyiuknak ugyanarra a történésre, tanulási folyamatra volt / van szükségük. Ezért szerepelnek azonos "filmben"............. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tehát. Az Életedet Te írtad. Benne minden nehézséget, örömöt. Ezekhez választottál szereplőket, amelyeket évről-évre magadhoz vonzol. Ezek az Emberek eljátsszák a rájuk írt szerepet. A szerepeket TE ÍRTAD: nekik. A szerepeket ŐK vállalták el / elvállalták. Ha azt mondom, van egy Társad, kinek az a dolga, hogy megtanítson Téged pl. az Önszeretetre, akkor törvényszerűen meg fog jelenni, amikor rá kerül a sor, hiszen megbeszéltétek, hogy: Ő lesz, s azt is, hogy: mi lesz Ő, az Életedben. A RENDEZŐ MINDIG TE VAGY. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

meda-filmed-forgatokonyve.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amit kint látsz, az Benned van. Igen. Ilyen nagy vagy. Beléd fér minden. A Te, saját Világod. Nincs két egyforma. Csupán: közös pontok, találkozások. Ahány Ember, annyiféle elgondolás. Univerzum. Ezért színes. Ezért szép. Minden. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

méda heart

rápolti brigitta

damai-logouj.jpg

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.