Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MÉDA: IKERMAG

 

 

"A két RB" :)

 

 

 

 

Iker. Ez a szó, szerintem, mindenki számára kicsit misztikus. Sokan próbálják megfejteni, vajon milyen különleges kötelék, sajátos nyelv, érzés köti össze az ikreket? Ma már sokan hallottunk az ikerlélek fogalmáról, s a mostani kornak köszönhetően, mára többen megtalálták a másuk "felüket".... ami Egész. :) Elindult a folyamat. :) 

 

 

 

 

Az ikerlelkek ugyanúgy tudnak kommunikálni, mint a vér szerintiek. Szavak nélkül. Ez azokra is igaz, akik közel állnak egymáshoz, tudatosak, s elsajátították azokat az ismereteket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy az Önvalóra, a belső, tiszta Én-re, ne pedig az előítéleteikre, sértettségükre hallgassanak. Az ikerlélek megtalálása ajándék. Nem mindenki "jogosult" rá azonnal. :) Sokan úgy vélik, hogy "csak úgy jön magától", ám ehhez nagyon hosszú és nehéz utat kell bejárni, aminek végeredménye a jutalom. Csak a felkészültek kapják meg, ők is tanulás céljából; hiszen tudjuk, minden e célt szolgál ezen a bolygón. :) Az iker szó ebben az esetben azt jelenti, hogy két Embert ugyanaz a lélek "vezérli". Azonos értékrenddel, megnyilvánulással, akár külső jegyekkel; ám ami a legfontosabb, működni tudnak egymás lényében. Sok mindent átvesznek egymástól úgy, hogy nem találkoznak fizikailag. Hasonlítanak egymáshoz, ugyanúgy viselkednek, öltözködnek, élnek, dolgoznak, éreznek: külön-külön, más térben - mégis egy síkon! :) S azt hiszem, ez a lényeg. A közös sík. :) Többször írtam már arról, hogy amíg a vér szerinti ikertestvéreknél a gének, addig az ikerlelkeknél valami más lehet az örökítő anyag....vajon mi? Mitől hasonlítanak ők ennyire?:) Hogyan lesznek iker lelkek?

 

 

 

Nagyon érdekes, amikor felfedezni véljük magunkat a másikban. Tisztán tudjuk, hogy az az Ember a másik "nemi megfelelőnk", azaz ha Én nő vagyok, akkor az ikerlelkem ugyanolyan, mint Én, csak férfi testben. Ezt rögtön lehet tudni. :) Ránézel, s azt mondod: "jé, Ő ugyanolyan, mint Én, csak férfiben". Vagy fordítva, ha férfi az illető. Tehát, az ikerlélek tulajdonképpen tükör. Tükröt mutat: Önmagunkról. Ha Ön(mag)unkat hordozza, akkor a benne lévő mag ugyanolyan, ugyanaz, mint bennem. Ergo, a mag közös. A belső mag állandó. Ezt a magot az idők kezdete óta magunkban hordozzuk. Visszük tovább.....Életről-Életre. Minden fejlődés célja, a saját magunk megtalálása. Hosszú és nehéz út, pedig azt gondolnánk, hogy könnyű, hiszen bennünk van, nem kell messzire menni. Mégis, sok-sok leszületés szükséges ahhoz, hogy megtaláljuk azt, amit tulajdonképpen örökké ÖN-mag-unkban hordozunk. Az ikerlélek, mivel tükör, hozzásegíthet e mag megtalálásához, kivirágoztatásához. :) Lehet, hogy ez a célja az ikerlelkek találkozásának? :) A magegyesítés? :) Ha ez a MAG már közös, akkor megtalálhatjuk a legfelsőbb Forrást, az Isteni Gondviselést, az Otthont, a Hazát, s együtt szolgálhatjuk a magas célt: azaz elültethetünk valamit közösen. A közös MAGOT.

 

 

 

 

Mivel duális világban élünk, minden két dolog EGGYÉ akar válni. Minden Kettőből Egy akar lenni. Eggyé siet......az ikerlelkek létezésének azt a csodáját látom, hogy egy magasabb Isteni Rendet szolgálnak. Hiszen ahhoz, hogy ezt elérjük, sok nemes cselekedetet kell tenni, sok vizsgát, próbát kiállni (mint mondtam, ez sincs "ingyen"). Tudjuk, hogy általában ezek a személyek nemes ügyekért tevékenykednek, szolgálnak (gyógyítók, tanítók, művészek, tudósok, szellemi vezetők, stb.). Tehát mindig az Emberiség felemelkedése a cél. Ez sem öncélú. :)  

 

 

 

Az ikerlelkek segíthetnek egymásnak HAZA találni!

 

 

A szó legnemesebb értelmében.

 

 

S ez nem csak nekik jó!

 

 

Az egész Világ szebb lehet Tőlük, Tőlünk! :)

 

 

Mindig a feltétel nélküli SZERETET a mérvadó! :)

 

 

 

 

médaheart

rápolti brigitta

 

damailogo.jpg

 

 

 

 

 

 

 

     

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.