Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MÉDA: ISTENI SZOLGÁLAT, ŐSVONZALOM

 

Az Élet: Szolgálat. Azért élünk, hogy szolgáljunk. Az EGY-séget. Minden efelé siet, s minden ebbe a szervezett egységbe tartozik. A sokból EGY lesz. A kettőből egy. Duálisból poláris. Azért eszünk, hogy éljünk. Azért élünk, hogy szolgáljunk. Minden ezért. Minden cselekedet. Minden tárgy. Minden tudás.   

 

 

 

 

 

Isten = Szeretet = Élet = Szeretetszolgálat. Azért vagyunk ennyien, hogy minél több pozitív energiát (szereteterőt) adjunk át egymásnak, mindenkinek. Minél többen vagyunk, azaz minél többen szolgálunk, annál jobb Életet, Világot alakíthatunk. Haladunk a JÓ felé. Az IGAZ felé. Élnek olyanok, akik nagyon sok pozitív energiát képesek adni a Földnek. Mindenkinek. Becsüljük az Ő munkájukat. Mindenki az Egy-ség felé siet. Ez az Élet értelme. Ezért vagyunk itt. Ezt az egységet szeretnénk megjeleníteni: mindenben. Az a szép, ha hasonszőrű Társakra lelünk. Akikkel azonos a missziónk. heart

 

 

 

 

 

 

 

Az Univerzum egy burok. Mindannyian ebben a burokban létezünk. Óvva vagyunk. Itt növekedünk, fejlődünk. Társak, Testvérek vagyunk. Egyek. Egy helyről származunk. Egy teremtésből. Ősvonzalom, mi összetart bennünket. Mert emlékszünk. A másikra. Arra, mi összeköt. Soha nem szakadtunk el. Mindig vagyunk. Együtt. Egyben.  

 

 

 

 

 

 

 

 

méda  heart

rápolti brigitta

damai-logouj-kisebb.jpg

 

 

 

      

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.