Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MÉDA: KI VEZET?

2015.07.22

 

 

Szervezet, vagy betegség? Ki vezet? Isten, vagy én? 

 

 

 

A SZER szó jelentése: Isten mindenben a törvény, Isten jelenléte mindenben. A szer - vezet = Isten vezet. S amit Ő vezet, az jó. Ki van találva! :) Nem is akárhogyan. :) 

 

 

 

Ennek ellentéte a be(te)gség. Az, amit mi, Emberek vezetünk. Amikor elfordulunk az isteni törvényektől. Amikor nem halljuk meg hívó, intő szavát. Amikor nem figyelünk rá. Így alakulnak ki a betegségek. A betegségek elakadások. Leállítások. Figyelmeztetések. Valamit nem jól csinálunk. Valamit nem jól teszünk.

 

 

 

 

Minden lelki eredetű. Az Ember lélek. Ha elszakadunk az Önvalótól, kialakul a gát. Ezt kell megszüntetni. Felülírni. Ezt pedig SZERETETTEL lehet. Szer - etet = Isten táplál. Minden be(te)g-ség Szeretettel gyógyítható. Nem kémiai anyagokkal. Azok csak a tünetet nyomják el, de nem kezelik az ügyet. Magát. MAG - át. Nem gyógy - ítanak. Az igazi gyógyír: a SZERETET. Az emel fel arra a bizonyos isteni szintre, ami jó, ami tökéletes, egész(séges), egységes, mert a Szeretet Ő maga.      

 

 

 

 

meda-gyogyszeretet.jpg

 

 

 

 

 

 

 

A Szeretet minden napszakban alkalmazható. Nem kell megkérdezni sem kezelőorvost, sem gyógyszerészt. Nincs túladagolás. Bármennyit vehetünk és adhatunk belőle. Nem baj, ha mások is elkapják.... :))) 

 

 

 

 

 

 

 

méda heart

damailogo.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.