Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MÉDA: ÖSSZEFOGÁS

2015.07.02

 

 

 

Biztosan hallottatok arról, hogy most élünk a legnehezebb, egyben legkiváltságosabb korszakban. Akik emlékeznek még a 70-es, 80-as (vagy korábbi) évekre, azt is érezhetik, hogy teljesen megváltozott a morál, az értékrend, a társadalmi beidegződés, stb. Sokkal gyorsabb és idegenebb a Világ............. de!

 

 

 

 

Most van a legnagyobb esélyünk arra, hogy fejlődjünk. Hogy elsajátítsuk mindazt, amiért jöttünk. :) Tudom, hogy nagyon nehéz. Mindenki nagyon fáradt, csüggedt. De ki kell tartanunk! :) Emelkedik a bolygónk pulzusszáma, ami azt jelenti, hogy fordulunk a pozitív irányba, a pozitív rezgés felé. Ehhez azonban rengeteg energia kell. Akik érzékenyebbek, érezhetik a változást. Ilyenkor sokkal fáradtabbak, enerváltabbak vagyunk, talán azért, mert a személyes energiánkkal segítjük a folyamatot. Nagyon szép, nemes cselekedet. :) Mert mi is (azaz mi!) hozzájárulhatunk ahhoz, hogy elérjük azt a paradicsomi állapotot, melyre oly régóta vágyunk. Tenni kell érte! :)    

 

 

 

 

 

Sok a fénymunkás. Rengetegen vagyunk a Földön, akik segíthetik ezt a munkát! Segítsük egymást is azzal, hogy erőt és biztatást adunk a másik számára! :) Küldjünk egymásnak Fényt és energiát. A Damai (békés) Magazint is ezért hoztam létre. Hiszem, hogy haszna van, hogy együtt többet tudunk tenni a jóért, a szépért, az igazért! :) Nem szabad feladni! heart Ne adjátok fel! :)

 

 

 

 

 

Amit még nagyon fontosnak tartok, az a PÁRBESZÉD! Igen, kell beszélnünk egymással. Muszáj találkozni! Muszáj egymásnak segíteni! Muszáj a hasonszőrű Embereknek összefogni! :) Ez a korszak ezt is segíti. Egymás felé tereli a duálokat.

 

 

 

 

Ajándék - Csoda, ha az Ember olyanokkal találkozik, akik ugyanígy gondolkodnak, ahogyan Ő. :) Az ikerlelkek, rokonlelkek feladata is pontosan ez! Azért egyformák, azért hasonlóak........... mert EGY ügyért kell tenniük, cselekedniük........... szívből, szeretetből! :) 

 

 

 

 

 

Szeretném, ha eloszlana a köd........ önmagamban. Mindenhol. Merni kell nyitni! Sokkal gazdagabbak leszünk, ha több mindent engedünk: MAG-unkba. :) 

 

 

 

 

 

S merni kell összefogni.

 

 

EGY-séget szolgálni.

 

 

Merni kell EGGYÉ válni! :)

 

 

 

 

 

médaheart

rápolti brigitta

Íródott 2015. július 2-án...............     

damailogo.jpg

 

 

       

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.