Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MÉDA: RENDEZŐ TEREMTŐ

 

- hogyan függ össze a rendezés a teremtéssel?

 

 

 

Gondolkodom a rendezés elméletén.

 

 

Írtam arról, hogy gyermekkorom óta filmrendező szeretnék lenni. Egészen kicsi korom óta tudom. Érzem. Még esküt is tettem a szobámban, hogy egész Életemben azért tanulok, tevékenykedem, hogy eme vágyamat beteljesítsem. 20 évet töltöttem el a média világában. Rendeztem.       

 

 

 

 

A rendezők RENDET szeretnének.  Igaz rendet. Nem csupán fizikait, inkább szellemit. Erkölcsit.

 

 

 

 

De........  vajon, honnan hozzuk ezt az erős késztetést, még inkább: vágyat, hogy mindent a saját képünkre formáljunk, hogy mindent úgy rendezzünk, ahogyan mi (!) elképzeltük? Miért gondoljuk, hogy amit "ÉN" képviselek, az mindenképpen: Jó? :)  

 

 

 

Kétségtelen, a rendezőnek tudnia kell, mi a JÓ.  Különbséget kell tennie "pozitív" és "negatív" energia között. Utat kell mutatni. Ezt a tudást, zsigeri vágyat azonban, nagyon messziről hozzuk. Nem a mostani Életünkből. Hiszen, a rendezés: teremtés. A semmiből valamivé válás. Nem lehet "fiatal" egyén az, ki tudja, mi a helyes és helytelen. Öregnek kell annak lenni. Mesternek..............   

 

 

 

 

 

Ez a vágy abban él, aki már sok mindent átélt. Tapasztalt. Aki tudja, mi minek a következménye. Ok - okozat. Rendet akar tenni (a szó legnemesebb értelmében), hiszen tudja: mi a REND. Nem csak a saját Életében. Mindenkiében. Úgy "en bloc". Globálisan.

 

 

 

 

A rendezők teremtők. Szellemi vezetők. Létre akarnak hozni egy olyan Életet, közeget, helyet, Földet, ahol minden JÓ. Paradicsomi. Utat akarnak mutatni. Fényt vinni mások életébe. Tanítani. Okítani. Okulni. Mintát adni. Példát felmutatni.

 

 

 

 

 

 

Ha az Ember, a Lény: TISZTA, közel áll a Teremtőhöz. A legtisztább, legnemesebb Forráshoz. Ha a szemén és a szívében nincs szűrű, ha elfogadó és szerető, akkor csodás gondolatokat kaphat ajándékként ebből a Forrásból.

 

 

 

 

Onnan, ahol minden IGAZ.

Valódi.

Romlatlan. 

 

 

 

 

 

 

Azt hiszem ezért rendezünk.

 

Ezért rendezek.

 

 

 

 

 

 

méda, 2015

heart

 

 

damailogo.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.