Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MÉDA: SZELLEMI FÉNYÁRADAT

 

 

"Ha mindenkinek mindenből elég volna EGY, biztosan jutna mindenkinek EGY. Azaz EGY." méda

 

 

 

 

Luxus: a szóról, szerintem sokaknak, drága ruhák, parfümök, autók, nyaralások, villák, ételek, fényűzés, pompa, kényelem jut eszébe......... elérhetetlennek tűnő álmok. Én a luxus szót általában arra használom, amikor valaki a viselkedésével (másokkal szemben) enged meg magának olyan dolgokat, amelyeket, szerintem, nem lenne szabad. Ami nem helyes. Nem helyénvaló.  Amikor valaki elpazarolja mások bizalmát. Luxus. 

 

 

 

 

 

Aztán itt vannak a pálmafák. :)) Vajon, miért luxus pálmafák alatt süttetnünk a hasunkat? :)) Hiszen, az is "csak" egy növény. :)) Ráadásul ugyanazon a bolygón él, ahol mi. :)) Miért drága az utazás? Miért drágák az ételek? Hiszen bőség van. Mindenünk megvan a Földön, amit csak kívánunk. Mindenkinek ju(na) elég. "Ha mindenkinek mindenből elég volna EGY, biztosan jutna mindenkinek EGY. Azaz EGY." méda

 

 

 

 

 

 

 

 

meda-boseg-bennunk.jpg

 

 

 

 

 

 

 

A drága szó jelentését sem igazán értem. Hiszen mindenkinek mást jelent e szó. Biztos, hogy a luxus csak az anyagi dolgokra értendők? S mi van a szellemi fényűzéssel? :) Önvalónk kincsesládájába hányszor nézünk bele? Tudjuk egyáltalán, mennyi KINCSET rejt? :)

 

 

 

 

 

 

 

 

meda-onvalonk-kincsesladaja.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szellemi fényűzés, amikor megengedhetjük magunknak, hogy azok legyünk, akik VAGYUNK. S mért ne engedhetnénk meg?  :) Mi, vagy ki tart vissza? :) SZABADON GONDOLKODNI, igazi KINCS. A legdrágább, legfontosabb AJÁNDÉK. :) A belső gazdagság meghozza a külsőt is. Hiszen, minden belülről indul. :) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

meda-legnagyobb-boldogsag.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fényűzés.... miért kell a FÉNYT űzni? :)) Inkább megtartani kell, s terjeszteni mindenfelé, amerre az Ember jár. wink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

méda heart

damailogo.jpg

 

 

 

 

   

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.