Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MÉDA: SZEREPOSZTÁS

 

Mindenkinek megvan a szerepe Életünkben. Mi döntünk arról, ki mit kap, milyen feladatot lát el. Én most Rápolti Brigittaként élek. Megvan, hogy kik "játsszák" a segítőimet, gátlóimat (azok is jók, inspirálnak!!:), s az is: kinek meddig kell maradnia, mennie. Jönnie. Az Életünket mi írtuk. Helyszínekkel, helyzetekkel, Társakkal - tettük tele. Lépcsőfokok a fejlődés útján. Minden és mindenki a fejlődésünket szolgálja.      

 

 

 

 

Szellemi szerződést kötünk Életünk szereplőivel, mielőtt "felgördül a függöny". Ők lesznek részesei misztikus utazásunknak, ezen a csodálatos forgószínpadon. :) Nem véletlenül vannak velünk. Ők is akarták. Beleegyeztek. Mert nekik is mi vagyunk a lehető legjobbak az Életükben, fejlődésükben. Mindig írom: TÜKRÖK vagyunk egymás számára. Kölcsönös TÜKÖR.  

 

 

 

 

Jól kell tudni (ki)osztani a szerepeket. Nem mindegy, kinek mit adunk. Fontos, hogy ezeket a "karmákat", alapokat el is bírják. Illjen rájuk a "köntös". Hogy pont olyanok legyenek! Hogy ne lógjanak ki a sorból - sehol, semmikor. Én gyermekkoromban mindenkit lerajzoltam. Mindenkinek adtam nevet, feladatot, helyzeteket. Mindenki pont úgy viselkedik, úgy beszél, azt teszi, amit megalkottunk. De ehhez az is kell, hogy a másik Partner legyen. Semmi sincs itt anélkül, hogy ne mondtuk volna rá IGENT. Mindent mi akartunk így. Közösen. Ez a felelősségvállalás. Amikor felelősséget vállalunk Önnön döntésünkért. Vállaljuk magunkat, szavainkat, cselekedeteinket - szellemi szerződésünket. Aláírtuk.

 

 

 

 

 

Ez az igazi szereposztás. Életszagú. De még milyen! Itt vagyunk. Csináljuk. Éljük! Fizikai szinten is. Nem csak szellemileg. Anyagban vagyunk. Sűrű. Anyag. "Ahogyan fent, úgy lent." De ez a fent: Bent van. Az Éden és a pokol is. Mi döntünk arról, melyiknek engedünk teret belső Világunkban. Ne máshol keressük.

 

 

 

 

 

 

Ha jól emlékszünk (emlék-szem) erre a szellemi szerződésre, forgatókönyvre, semmi sem érhet meglepetésként. Az sem, ha mennek, az sem, ha jönnek - Új Emberek az Életünkben. Teret kell adnunk nekik. Akartuk. Fontos tudni, ki milyen szerepet tölt be. Ki miért van itt? Mi a dolgunk vele, velük? S fordítva. Tanítjuk egymást. Egymás által fejlődünk. Tanulunk. S ez így jó.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

méda heart

rápolti brigitta

damai-logouj.jpg

      

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.