Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MÉDA: VÁRAKOZÁS AZ ÉLETRE

 

"A várakozás művészet." méda

 

 

Mindenki szép Életet szeretne élni. Normálisat. Nyugalomban. Nem mindig sikerül. Így élni. Nehéz megvalósítani. Sokat kell tenni. Érte. 

 

 

 

Vannak olyan évek, évtizedek, amikor az Ember kiesik. Az Életből. Felkészülés. Valamire. Valakire. Önmagunkra. Mindenkinek vannak "üres" évei. Amikor nem mennek "úgy" a dolgok. Csend van. Szemlélődés. Értés. Gondolkodás. Minden jó valamire. Mi az Élet? Miért érezzük, nem élünk igazán? A Család, a Társ mozgalmasságot visz a hétköznapokba. Értelmet. Az alkotás is. A művészek "magányosak..." célja van. Ajándéka.  

 

 

 

 

Nekem 11 év volt. 2004-ben jöttem el. Otthonról. Haza. Isteni rendbe. Hogy megtanuljam az időt. Nem sürgetni. Hogy tudjak hinni. Várakozni. Jól. A várakozás művészet. A Hit erősebb, mint a remény. A remény nem elég.

 

 

 

 

Csak a szilárd HIT segít. A kemény HIT. Amikor egy pillanatig sem kérdőjelezzük meg az álmot. Soha. Mindig tudjuk, elérjük. Akkor is, ha hosszú. Nehéz. Az út. Ha nem látjuk a kiutat. A Fényt. Pedig mindig van. 

 

 

 

 

 

A HIT teremtő. Erő. Legerősebb. Tápanyag. Élesztő. Ragasztó. Mindent összekovácsol. Nem enged.  Még több hit, még több.............még. Sok van. Bennünk. Kifogyhatatlan.

 

 

 

 

 

 

Várakozás. Jó. Mély. Szeretem. Már. Nem sietek. Nem jár jól az órám.............. Az Órás mester is ezt mondta. Amikor gyerek voltam. Zongorázni indultam. Drilla nénihez. Sikátor. Macskakövek. Nem ment jól. Beier mester megmutatta. Hogyan kell. Hinni. Élni. Nem kapkodni. Fontos Emberek óráját javítja. Ő. Szív alakút. Sötétben él. Gyertyával világít. Bölcs. Tud. Átad. Nekem. Valamit. Hogy eljátsszam. Drilla néni kedvenc dalát. Ahogyan kell. Bízott Bennem.

 

 

 

 

 

 

 

 

méda heart 

rápolti brigitta

meda-szeretet-nem-siet.jpg            

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.